Co-creatie

 

Wij kiezen voor co-creatie en daarmee voor een sfeer van gelijkwaardigheid. Je mag iets komen brengen, gewoon alleen omdat je het leuk vindt. Niets moet. Iedereen heeft talenten en kwaliteiten. Een ander mag hiervan ontvangen als jij dat wilt. En jij mag je gezien en gewaardeerd voelen. Je mag doen wat je leuk vindt en waar je van geniet.

Vanzelf ontstaat zo het programma. Je kan daarna kiezen wat je wilt doen. Vervolgens mag je kiezen op welke dag en tijd je dit wilt aanbieden en op welke plek, binnen of buiten.

Bij iets aanbieden kun je denken aan een workshop, een (openings- of slot-) ceremonie of ritueel, een individueel consult (healing, reading, coaching), massage, natuurtocht, dans-, theater- of muziekoptreden, expositie, informatief praatje of gedicht, kinderworkshop, enzovoort.

Het is overigens niet de bedoeling dat je geld vraagt voor een groepsactiviteit, zoals een workshop die je geeft. Alleen als je veel individuele consulten geeft op een dag mag een deelnemer die het consult ontvangt hiervoor een vrijwillige gift geven.

Het is fijn als je bij je aanmelding aangeeft wat je wilt aanbieden, zodat wij en andere deelnemers een idee hebben van wat er aangeboden wordt. Je bent wel vrij om dit op het festival zelf nog te veranderen en je kunt ook dan nog besluiten iets aan te bieden.

Verder is het ook mogelijk om een workshopruimte in te richten, te zorgen voor buitendecoratie en sfeerverlichting. Ook gastvrouw of -heerzijn behoort tot de mogelijkheden en misschien is er nog iets anders wat jij zelf bedacht hebt…

Alleen deelnemen kan natuurlijk ook altijd.