Natuurlijk Helende stoelmassage door Tanya Reitsma

Tijdens het weekend is er de mogelijkheid om tegen donatie een Natuurlijk Helende stoelmassage te verkrijgen en mocht je ge├»nteresseerd zijn hoe je voorbij oude overlevingsstrategie├źn en herhalende patronen kunt komen, dan is Tanya vrij beschikbaar om hier informatie over te geven.
Naast Mindfulness Trainer is Tanya Reitsma yogadocente en Natuurgeneeskundige en Transformatietherapeut bij Centrum Natuurlijk Helend in Groningen.

www.centrumnatuurlijkhelend.nl

Mindful Yoga door Tanya Reitsma

In de Mindful Yoga lessen van Tanya leer je hoe je je lichaam vriendelijk gewaar kan zijn tijdens het doen van de houdingen en rekening te houden met je eigen grenzen.
Er is zowel aandacht voor meditatie, actievere asana’s (yoga houdingen) zoals die van de Zonnegroet en ontspannende asana’s aan het einde.
Als erkend Mindfulness trainer, integreert Tanya zowel Mindfulness alsmede de precieze uitleg uit de Iyengar Yoga waar zij jaren lang ervaring mee heeft.
Een erkennende manier van yogabeoefening waarbij alignment plaats vind van zowel lichaam als geest.
Welkom voor gratis deelname en indien er behoefte aan is, kunnen we afsluiten met een weldadige mindfulness bodyscan aan het einde.

www.natuurlijkhelend.nl

Op eigen wijze van Esi Petra Strooman

 

Esi Petra werkt sinds 1972 met kinderen. Zij is leerkracht, kindercoach en ervaringsdeskundige op het gebied van hoog sensitiviteit en bewustzijn. Esi Petra helpt sensitieve en hoog bewuste kinderen op allerlei manieren. Zichzelf leren aarden; (opnieuw) verbinding krijgen met eigen kracht en potentie; communiceren met zichzelf en met hun omgeving; begrip krijgen over bewustzijn en ontwikkelingsniveaus.
Wat zij aanbiedt tijdens dit weekend zijn gesprekken, consulten, oefeningen en access bars behandelingen. Access consciousness is een manier om spanning in hoofd en lichaam los te laten. Ook heeft zij ruimte om een lezing te houden over hoog bewuste kinderen en HSP.

Pan Tales door Rob Verheul

Zaterdagmiddag 9 september zal Rob Verheul op de Hang spelen….

Pan Tales is de muzikale reis naar verhalen. Rob Verheul zorgt met zijn prachtige instrument de Hang dat je eventjes helemaal ergens anders in een prachtig verhaal belandt.
Pan Tales is een nieuwe manier van het beleven van verhalen. Rob Verheul neemt iedereen mee op deze muzikale verhalenexpeditie. Sluit je ogen, geniet van de klanken van de Hang, en laat dit magische instrument je meevoeren op een dromerige tocht.
Rob speelt al jaren op de Hang, een percussie-instrument van staal dat met de handen wordt bespeeld.