Visie

 

Je hart laten spreken en volgen…
Vanuit liefde- en eenheid samenzijn met iedereen van alle leeftijden.…
Met z’n allen een plek en energie creëren met een helende werking voor jezelf en de aarde…
Om zo een bijdrage te leveren aan de nieuwe aarde!
Dat is waar het om draait op onze gathering!

Als je jouw hart, ingevingen en intuïtie volgt, wordt de gathering intuïtief geleid naar wat het mag zijn en betekenen voor jezelf en onze aarde. We nodigen jou dan ook uit om hier een bijdrage aan te leveren d.m.v. een ceremonie voor de aarde, helingswerk enz.

Om goed voor onze aarde te zorgen gebruiken we zo veel mogelijk duurzame materialen bij de decoratie van het terrein en de workshopruimten. We maken gebruik van tweedehands spullen (o.a. kleden), afvalmaterialen (bijv. glazen potten voor waxinelichtjes) of materialen die in de natuur over zijn (zoals afgevallen takken). En we gaan met respect om met de plek waar we onze gathering houden.


Stichting Queeste

Wij werken vanuit Stichting Queeste. Stichting Queeste stelt zich ten doel: het stimuleren, organiseren en begeleiden van activiteiten voor en met mensen die op de een of andere manier met een innerlijke zoektocht bezig zijn in een zo ruim mogelijke opzet.

Stichting Queeste is er voor alle mensen die besloten hebben helemaal te gaan voor wie zij wezenlijk zijn en ervoor kiezen wat zij te bieden hebben gestalte te geven op hun eigen manier. Stichting Queeste wil ruimte scheppen waarin de eigenheid van mensen volledig tot bloei kan komen, kortom: de stichting erkent en ondersteunt mensen in hun persoonlijke queeste. De Stichting tracht haar doel te bereiken door o.a. het organiseren van evenementen, zoals nu ook de Healing Earth Gathering!