Wie zijn wij?

 

De Healing Earth Gathering wordt georganisseerd door Lana, Andreas en Lilian. Samen willen we in 2017
een gathering houden met een liefdevolle, warme en verbonden sfeer. Wij hebben er weer veel zin in!

We zullen ons even voorstellen:

Lana Lichtendahl: ik ben lerares Beeldende Vorming. Verder heb ik me ontwikkeld binnen het Sjamanisme, als autodidact, met name door zweethut rituelen. Ik heb veel in groepsverband gedaan en daarbij ben ik geïnspireerd door de Rainbow gatherings, waar ik vaak ben geweest.

Lilian Kreuijer: Ik ben Creatief Therapeut Beeldend Vormen en in de loop der jaren heb ik ook nog Reiki-, Seichem, Munai Ki en Shambala-inwijdingen ontvangen en een cursus aurahealing- en reading gevolgd. Binnen het Sjamanisme heb ik me ook ontwikkeld en werk ik onder andere met de sjamanendrum, zang en krachtstokken- en symbolen. Met de Healing Earth Gathering wil ik een bijdrage leveren aan de healing van de aarde en onszelf.

Andreas Jansen: Beeldend kunstenaar, beeldend docent, masseur, arts, recreatiesportleider, vlottenbouwer, ruimtelijk vormgever, en wat er maar nodig is.
Ik vind het mooi om op zo’n prachtige plek als de Uelenspieghel dit festival te ondersteunen.

De Healing Earth Gathering komt tot stand met hulp van nog allerlei andere mensen.
Wij zijn heel blij met hun hulp!